Ιστορικό του Πολυχώρου ΑΡΤΙΚΙ

Το Νοέμβριο του 2012 ενοικιάσαμε μια παλιά αποθήκη 200 τ.μ., που στεγαζόταν η “ΦΑΓΕ”, ιδιοκτησίας των αδελφών Πέτρου και Ελισσαίου Παριανού, την οποία διαμορφώσαμε σε θέατρο – πολυχώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων, εκατό θέσεων, με εθελοντική δουλειά των μελών, των φίλων του Θ.Ο.Ε., των επαγγελματιών της περιοχής και λίγων εκλεκτών χορηγών, που εκτίμησαν την προσπάθειά μας και την ανιδιοτελή προσφορά μας.

Ο χώρος που νοικιάσαμε, μετά τη διαμόρφωσή του έγινε λειτουργικός, θέλει όμως αρκετές εργασίες ακόμα για να ολοκληρωθεί και να αποκτήσει αισθητική τελειότητα.

Με τα έσοδα των παραστάσεων, με τα έσοδα από χορηγίες εκλεκτών φίλων του Ομίλου μας, όπως του κ. Κων/νου Γουλανδρή, του κ. Σταύρου Ντέμου, του Συλλόγου Φίλων Πορτοχελίου – Σ.ΦΙ.Π., της κ. Καρολίνας Μαυρολέων, της κ. Αιμιλίας Γούστη, της κ. Σουζάννας Κορκού, του κ. Στέλιου Καλαμωτούση, του κ. Γιώργου και της κ. Αφροδίτης Αναγνώστου, φίλων της Τέχνης και του Πολιτισμού και κυρίως της μεγάλης χορηγού μας κ. Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, της οποίας δώσαμε τιμητικά το όνομα του θεάτρου, συνεχίζουμε τη διαμόρφωσή του και την αισθητική του εμφάνιση.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες διαμόρφωσης του κτιρίου σύμφωνα με τα σχέδια του μηχανικού κ. Κοσμά Βαρκαρόλη, (σύμφωνα με τα κατωτέρω τρισδιάστατα σχέδια)...

 sxd1e sxd2e